Вишиванка на новий рік

Новий рік у виставі наших предків наділявся особливим містичним значенням, коли стиралася грань між світами, між минулим та майбутнім. Тому і забобони, що зародилися в минулі часи, жили століттями і в трансформованому вигляді дійшли до наших днів: «Як рік зустрінеш, так його і проведеш», «У новорічну ніч слід одягати новий одяг» – чуємо ми з дитинства. Як би ми не ставилися до таких речей, а покрасуватися у яскравій та стильній вишиванці, що створює особливий святковий настрій, завжди приємно. Тим більше, що тенденція останніх років показує, що вишитий одяг не виходить із тренду.

В інтернет-магазині «Giorgio&Журавель» ви знайдете величезний асортимент одягу з національним колоритом для всієї родини: наші дизайнери, вивчивши культуру та символіку української вишивки, розробили колекції чоловічих та жіночих сорочок, вишиванок, розшитих суконь для елегантних дам та юних красунь вишиванок для хлопчиків. Ми віддаємо перевагу якісним натуральним тканинам (льон і бавовна). Кожна наша річ по-своєму унікальна завдяки неповторним орнаментам, які втілюють стародавні знання та вірування наших предків, які наділяли вишиванки особливими захисними властивостями.

Порадуйте себе та своїх близьких оригінальними та стильними авторськими вишиванками, відчуйте силу свого роду, долучаючись до глибинної мудрості українського народу – у вишиванках від «Giorgio&Журавель» ви будете чарівні у новорічну ніч!