Жіночий одяг ТМ Журавель в українському стилі

Сьогодні одяг в українському стилі на піку моди. Етнічний стиль – це завжди непересічний одяг, який дозволяє створити особливу атмосферу, особливий шарм. А одяг в українському стилі – це ще й спосіб показати любов до України, гордість за свою приналежність до такого сильного духу та волелюбного народу. А крім того, несучи традиції наших предків, ми черпаємо силу та енергію з нашого героїчного минулого.
Українські орнаменти – це не просто гарні орнаменти. Здавна візерунки розроблялися як обереги, у яких вкладався сакральний зміст. Були візерунки, які охороняли від злих думок, несли удачу, допомагали в коханні та сімейному житті, та ін. Також за орнаментом можна було визначити, з якої місцевості людина. Для кожного регіону були прийняті певні кольори та певні візерунки.
Українська компанія Giorgio – виробник жіночого одягу в українському стилі. У нашому асортименті верхній одяг – пальто, плащі, шуби та вироби зі штучного хутра, елегантні жилети з натурального хутра, сукні в українському стилі, сарафани, вишиванки, блузи та ін.
Наша продукція чудової якості, тому що в першу чергу ми цінуємо комфорт та зручність.
Кожній жінці хочеться почуватися унікальною. Одяг компанії «Giorgio» це саме те, що потрібно, для створення незвичайного, яскравого та елегантного образу. Талановиті дизайнери поєднали у своїх моделях модні напрямки та особливий український стиль. У наших пропозиціях варіанти для будь-якого віку це стосується стилю, підбору кольорової гами і модельного ряду.
Ми використовуємо тільки якісні, переважно натуральні тканини, завдяки чому одяг приємний у носінні. Для верхнього одягу використовуються якісні утеплювачі, тому пальто, пуховики та шуби зігріють вас навіть у найсильніший мороз. При цьому завдяки високій якості утеплювачі не дають зайвого обсягу виробам. Навіть у найтепліших пальтах ви виглядатимете елегантно. У нас представлені моделі в класичному стилі, в класичному з етнічними елементами та в модному, етнічному, яскравому та незвичайному варіанті. Кожна жінка знайде для себе те, що потрібно саме їй, що максимально підкреслить її гідність і те, що допоможе створити особливий образ та шарм.
Одяг компанії «Giorgio» завдяки своїй якості служитиме Вам довго, не втрачаючи свого первісного вигляду.
Ми пропонуємо зручні форми співпраці для оптових та роздрібних клієнтів. Доставка товару здійснюється в найкоротші терміни, зручним для Вас способом.

Жіночі вишиванки.

Вишиванка, як ніякий інший одяг наголошує на жіночності, створює особливу ауру навколо своєї власниці. Традиційні візерунки, які передавалися з покоління до покоління протягом століть, несуть у собі особливий зміст та силу. Жіночні форми крою – широкі рукави – як символ достатку, оспівані в казках та ліриці предків, наголошують на здатності жінки зберігати та зберігати.

[wppg id=”62769″]

Цей вид одягу є універсальним. Вишиванку можна одягати на свято і в буденний день, вона підходить під спідницю та штани або навіть шорти. З нею можна створювати різні стилі, поєднуючи з певними видами одягу. В українських вишиванках зірки здобувають нагороди. Сьогодні дуже популярні українські весілля у традиційному українському вбранні.
У нас представлені різні варіанти, щодо фасону, кольору, і вишивки. Укорочені та подовжені моделі, з поясом та без, широкі та приталені, з коротким рукавом, довгим та три чверті, з яскравими візерунками та орнаментом у тон виробу, під будь-яку фігуру та для будь-якого віку.

Якщо поєднувати колір візерунка з основним кольором додаткового одягу, виходить витончене і стильне вбрання.
Вишиванка з натурального, не вибіленого полотна дуже практична та красива. Її легко поєднувати з іншим одягом.
Моделі з коротким рукавом чудовий вибір для літа. Натуральна тканина та вільний крій робить цей одяг особливо комфортним.

Контрастний варіант вишивки щодо основного тону виробу створює ошатний яскравий образ.
Стильно і незвичайно виглядає модель, в якій колір рукавів відрізняється від тону блузи. Це може бути варіант у різному кольорі або відмінність може бути лише за тоном.
Завдяки продуманому дизайну ми можемо запропонувати вам моделі, в яких вміло підкреслюються груди, створюючи об’єм і роблячи її більш візуально. Для певного типу фігури може бути дуже актуально.

Жіночі блузки.

Ми пропонуємо оригінальні варіанти жіночих блуз з вишивкою і без. Вишивка може бути яскравою та ошатною, а може бути ледве позначена як декор. У нас різні кольори і фасони.
Жіночі блузи – це універсальний одяг, що дозволяє створювати різні образи і вбрання. Блуз у гардеробі жінки не буває багато. Яскрава незвичайна блуза зі спідницею або класичними брюками виглядатиме ошатно, а з джинсами стильно і незвичайно.
Асиметричний варіант блузи з льону, підкреслює жіночність, може бути як яскраве вбрання, так і варіант на кожен день.

Особливо ніжно і жіночно виглядає блуза з оборкою з відкритими плечима.

Вільний варіант двоярусної блузи з довгим рукавом виглядає стильно та незвичайно, підходить для прохолодного вечора.

Плаття.

Кожна жінка хоче виглядати незвичайно, жіночно, витончено. Від зовнішнього вигляду залежить настрій. І сукня, саме той вид одягу, який максимально дозволяє підкреслити жіночність, особливо сукню з українською вишивкою.

Вдало підібрана модель повинна підкреслювати переваги фігури та приховувати недоліки. Це стосується також кольорів. Важливо підібрати саме те, що Вам іде, за фасоном, кольором та стилем, у чому Ви почуваєтеся комфортно.
Ми пропонуємо різні фасони сукні, серед яких елегантні та суворі, придатні для ділових зустрічей та роботи в офісі.
Вільні довгі сукні створюють загадковий образ і підходять для прогулянок як наряд на свято, і просто на кожен день.
Звичайна легка літня сукня на кожен день дуже комфортна, завдяки натуральній тканині та зручному фасону.

Сарафани.

Сарафани – це одяг, який здавна користується популярністю. Раніше його носили в основному під блузу, пізніше стали одягати як самостійне вбрання з відкритими плечима. Для літа, мабуть, це найпрактичніший та найзручніший одяг.

У нас представлено безліч моделей, довгих, коротких, ділових та романтичних, класичних та незвичайних варіантів, для будь-якого віку та різного випадку.
Наші моделі тільки з натуральних тканин високої якості, дуже приємні в носінні та незамінні для спекотного літа.
Елегантні моделі досить строгі, без зайвого декору, які підійдуть практично для будь-якого випадку.
Довгі моделі, вільного крою підкреслюють жіночність, створюють загадковий образ.

Пальто жіночі демісезонні.

Демісезонне пальто є в гардеробі практично кожної жінки. Цей елегантний вигляд одягу, зручний, теплий та красивий підкреслює жіночність та дозволяє створити унікальний образ. Адже завдяки польоту фантазії дизайнерів існує стільки варіантів, що кожна жінка може знайти щось особливе для себе, що максимально гармонує з її фігурою та настроєм.
Укорочені моделі з незвичайним стильним дизайном – зручний варіант для не надто холодної погоди або для дівчат-водіїв. Практична модель, яка виглядатиме абсолютно по-різному в залежності від того, з чим її поєднувати.
Пальто до коліна зручний, практичний варіант елегантний та стильний.
Незвичайне поєднання тканин та асиметрія, особливо модні цього року.
Пальто з рукавом три чверті виглядає дуже жіночно.

Жіноче пальто з вишивкою.

Сьогодні одяг з елементами вишивки особливо популярний. Пальто з вишивкою виглядає незвичайно, ошатно та стильно. Вишивка дозволяє підкреслити фігуру, наголосивши на потрібному місці. Орнамент може підкреслювати стегна, лінію грудей чи плечей. Вертикальний візерунок візуально робить фігуру вищою і стрункішою.

Залежно від того, щоб Ви хотіли скоригувати, можна вибирати ту чи іншу модель. Звичайно, тут відіграє роль не тільки візерунок та його розташування, а й загальний крій та фасон.
Візерунок може бути в тон пальто або яскравого кольору, створюючи контраст.
Укорочене пальто з незвичайним кроєм рукава та елегантною вишивкою виглядає жіночно та стильно.
Одяг із вишивкою

На сьогоднішній день вишиті елементи декору знову на гребені популярності: етнічні вишиті мотиви представляють у своїх колекціях багато відомих брендів (наприклад, Chloe, Gucci, Eliesaabworld, Chanel, Mango та Ralph&Russo). Національний колорит стає дедалі актуальнішим. Одяг з вишивкою яскраво представлений у бохо-стилі, комбінації класики з готикою та гранжем: натуральний льон з флористичними орнаментами, елементи печвірка, зоомотиви та оригінальна геометрія – все це надає невимовного шарму та посилює унікальність створеного Look`a.

Український стиль в одязі

Вибираючи одяг з національним колоритом, ви не тільки віддаєте данину традиції та патріотизму, а й вибираєте щось абсолютно унікальне: такі речі несуть не лише естетичну цінність, вони містять сакральне знання, яке акумулювалось у народній пам’яті багато століть, той самий національний код, який формує культуру та ментальність.
Кожен регіон України має свої традиції у вишивці, що відрізняються технікою, поєднанням кольорів, видами орнаментів. Але так чи інакше всі вишиванки є одним завданням: залучити в життя людини енергії світла, любові, захистити від негативних впливів ззовні, створити м’яку захисну ауру.
Надихнувшись рідною культурою, дизайнери Giorgio&Журавель розробили величезну колекцію жіночого одягу в національному стилі, адаптувавши його до сучасних модних тенденцій: це сукні, сарафани, вишиванки та блузи, верхній одяг, декорований вишитими елементами. Асортимент справді вражаючий: різноманітність фасонів, моделей, кольорів та розмірів. Ми віддаємо перевагу висококласним і переважно натуральним тканинам, зокрема, льону та бавовні, які забезпечують максимальний комфорт: ці матеріали добре вбирають і віддають воду, регулюють теплообмінні процеси, мають антистатичний ефект, гігієнічні та тактильно приємні.

Вишиванки від українських дизайнерів

Вишиванка – незмінно стильний, елегантний і жіночний одяг. Українські вишиті мотиви викликали величезний інтерес серед іменитих дизайнерів та світових зірок завдяки своїй ексклюзивній символіці та стильній колористиці. Крім того, вишиванка – досить універсальна: підходить для офіційних урочистостей та сімейних свят, доречно носити вишиванку та у звичайних повсякденних умовах. Прекрасно комбінується з різними видами одягу, додаючи образу родзинку, підкреслюючи індивідуальність.
У нашому інтернет-магазині ви знайдете величезний вибір вишиванок на будь-який смак і розмір: більш лаконічні та суворі, шикарні ошатні, ніжні та повітряні, з рукавом і без. Якісний крій, натуральні тканини, що дихають, оригінальний дизайн – гарантуємо високу якість всіх наших виробів.