Сукня в школу

Ні для кого не секрет, наскільки важливо для кожної дівчинки виглядати красиво і сучасно, виділятися в колі своїх однолітків і почуватися комфортно. І всі батьки розуміють, що ази формування смаку та власного стилю закладаються вже у дитинстві. Тому не можна недооцінювати роль повсякденного одягу в особистісному розвитку та самовідчутті наших дочок. Тим більше, що уніфікована безлика шкільна форма залишилася у минулому.
Сукня – той одяг, який максимально підкреслить жіночність вашої дівчинки, м’яко змоделює особливості фігури, що росте, і дозволить максимально яскраво проявити індивідуальність завдяки різноманітності фасонів, забарвлень і матеріалів.

Плаття до школи взимку

У холодну пору року нескладно підібрати сукні, які гармонійно поєднуватимуться з додатковими верхніми шарами: джемпер, светр, жилет, піджак та інше, тим самим формуючи нові образи та стильові трансформації. Незмінною популярністю серед зимових суконь користуються трикотажні моделі: рекомендуємо вибирати вертикальну і не надто щільну в’язку, щоб не додавати фігурі надмірного обсягу. Також взимку актуальні сукні із щільного трикотажу, вироби із вовни або напіввовни, фланелі та байки. Що стосується моделей, сьогодні найбільш потрібні розкльошені сукні (дзвін) або А-силует, а також оверсайзи. Одяг вільного крою завжди із задоволенням носиться дітьми, тому що не стискує їх рухів, не ширяє і дозволяє вільно циркулювати повітря. Звичайно, слід враховувати, що шкільні сукні належать скоріше до ділового стилю, тому краще уникати строкатих кольорів та надто виразного декору (винятком є плаття для молодшого шкільного віку). По довжині рекомендується вибирати міді або сукні нижче за коліно.

Плаття до школи демісезон

Вибираючи демісезонні сукні, варто враховувати кілька моментів:

  • тканина повинна бути практичною та зносостійкою, оскільки експлуатується демісезонний одяг довше та інтенсивніше (наприклад, поплін, шотландка, вельвет). Якщо вибирати сукні для початку осені та пізньої весни, то найкращий вибір – натуральні бавовняні тканини, які не електризуються та відмінно вбирають вологу.
  • пам’ятаємо про те, що дівчатка швидко ростуть, тому краще купувати сукні на розмір більше, щоб осінній одяг не виявився навесні маленьким.
  • забарвлення краще вибирати стримані та нейтральні: темні відтінки найбільш практичні, стійкі до множинних прань, на них не такі помітні плями або якісь пошкодження тканини. А у поєднанні зі світлою блузкою або контрастними аксесуарами такі сукні не виглядають похмуро чи нудно. Але це не означає, що крім чорного, сірого та темно-синього, немає інших варіантів: можна звернути увагу на такі модні останнім часом теплий теракот, оливу, темну фуксію.

Плаття до школи влітку

Для теплої пори року, звичайно ж, найбільш вдалий вибір – лляні чи бавовняні сукні. Натуральні тканини завжди популярні, виглядають дуже стильно та гармонійно. А завдяки їх терморегулюючим, антистатичним та антибактеріальним властивостям льон та бавовна завжди у пріоритеті у дитячих дизайнерів. Звичайно ж, мова вже не йде про суворі моделі в темних тонах. Небесно-блакитні, ніжно-рожеві, жовті, бежеві, світло-сірі сукні так прекрасно гармонують з квітучою природою і романтичним очікуванням канікул, що наближаються. І, нарешті, можна вибирати сукні без рукавів, відмовитися від «футляра» та інших строгих фасонів – влітку так хочеться більше за повітря і свободу! А непомітна вишивка лише підкреслить витонченість натуральної тканини.

Плаття до школи для підлітків

У перехідному віці дуже важливо допомогти дівчинці розкрити її індивідуальність і виграшно приховати недоліки мінливої. За допомогою правильно підібраних суконь можна експериментувати зі стилем та створити психологічний комфорт, що дуже важливо для підлітка.
Якщо ваша дівчинка має схильність до повноти, то вам необхідно з особливою пристрастю підійти до вибору моделі: уникайте кольорів горошок, горизонтальних смуг, ажурного декору. Найкраще виглядатимуть однотонні сукні максимум з дрібним квітковим, геометричним малюнком або неяскравими вертикальними лініями. Що стосується тональності, візуально стрункуть холодні та темні відтінки, теплі та світлі – вибір для дівчаток тендітної статури. Універсальними для дівчат із зайвою вагою вважаються фасони сукня-сорочка, футляр, ампір. Мішкоподібні вільні сукні навпаки додадуть непотрібний обсяг – такі моделі підійдуть лише худеньким дівчаткам. Якщо ви хочете змоделювати фігуру і трохи розширити вузькі стегна, шукайте моделі з великими кишенями.
Також важливо враховувати фізіологічні особливості цього віку. Ваша дівчинка починає активно потіти, тому намагайтеся вибирати максимально натуральні тканини, які добре вбирають вологу, не ширять, не затримують неприємний запах.

Плаття до школи для старшокласниць

Отже, за підлітковим гормональним бумом і бурхливою перебудовою фігури. Тепер ми маємо справу з юною леді з уже сформованим смаком та поняттями про моду.
У старших класах вимоги до одягу вже більш демократичні, тому можна дозволити собі виявити більшу свободу в експериментах зі стилем, вибирати менш офіційні фасони та складніші забарвлення. Але не забуваємо все ж таки про те, що шкільна сукня все одно тяжіє до ділового стилю, тому дотримуємося міри у всьому: одяг не повинен надто облягати, оголювати і привертати зайву увагу принтами, що кричать, та іншими елементами декору. Лаконічність і елегантна простота, як і раніше, актуальні, як і класичні темні тони.
У тренді залишаються сукні-футляри, моделі з плісованим оздобленням. Як декоровані елементи повернулися стильні білі або кольорові комірці та манжети, оригінальні краватки, банти на талії. Знову на гребені хвилі ретро-стилі і бохо. Також помітна тенденція злиття офісної та шкільної моди. Експериментуйте, вибирайте якісні натуральні тканини – і нехай ваша дочка із задоволенням шукає свій індивідуальний стиль, розкриваючи юну чарівність жіночності.

Купити плаття до школи в компанії «Giorgio&Журавель»

В інтернет-каталог нашого магазину ви знайдете великий асортимент суконь для дівчаток різного віку. Ми віддаємо перевагу висококласним натуральним тканинам, завдяки чому забезпечується максимальний комфорт у повсякденній експлуатації виробів: наші сукні тактильно приємні, добре вбирають вологу, не перешкоджають вільній циркуляції повітря, не електризуються, зносостійкі та практичні. Одяг з натурального льону та бавовни виглядає дуже стильно та елегантно. А завдяки акценту на національній культурі та декоративним вишитим орнаментам наші дизайнерські сукні гармонійно підкреслять індивідуальність дівчинки та виділять її серед однолітків.

У нас ви знайдете великий вибір фасонів та кольорів, універсальні лаконічні сукні та яскраві ошатні моделі, з рукавом та без. Ми гарантуємо найкраще поєднання демократичної ціни та високої якості своїх виробів.
Все, що вам необхідно зробити – визначитися з моделлю, що сподобалася, знайти потрібний розмір і пройти нескладну процедуру оформлення замовлення. У разі потреби наші консультанти допоможуть вам зробити оптимальний вибір. Оплата здійснюється на карту або післяплатою. Ми працюємо по території всієї України та у максимально стислий термін відправляємо товар у будь-яке поштове відділення.