Вишиванка для хлопчика Арт. Х0402, льон блакитний

1,980.00 грн.

Вишитий одяг – справжній тренд останніх років. Якщо в гардеробі вашої дитини вже кілька класичних білих вишиванок, рекомендуємо вам звернути увагу на яскраву модель із блакитного льону. Такі дитячі вишиванки для хлопчиків вам пропонує наш інтернет-магазин вишиванок українського виробника. Кожна модель, що представлена на нашому сайті, - це ідеальне поєднання сучасності та давніх звичаїв. Сучасна вишиванка для хлопчика льон блакитний – не виняток. Натуральна тканина ідеально поєднується з білою геометричною вишивкою гладдю.
Наша вишиванка прикрашена красивою вишивкою, що чудово гармоніюватиме із будь-яким чоловічим образом. Кожен стібок гладдю виконаний рівно та акуратно. Вишивкою прикрашена передня частина сорочки, комірець-стійка, манжети. Особливого шарму одягу додають білі зав’язки із пишними китицями.

Для пошиву сорочки обрана якісна та на 100% натуральна тканина – льон. Її волокна досить міцно переплетені між собою, тому виріб порадує вас зносостійкістю. Разом із тим тканина чудово пропускає повітря. А це означає, що дитині буде комфортно навіть у дуже теплу погоду. Льон добре вбирає вологу та швидко висихає. До тіла ця тканина дуже м’яка та приємна.
Артикул: Х0402
Довжина рукава: Довгий рукав
Колір тканини: блакитний
Матеріал: Льон
Модель: ВХ-004 др
Склад тканини: 100% льон

Доставка: "Нова Пошта".
Оплата: банківською картою Visa/MasterCard
Гарантія: обмін/повернення впродовж 14 днів

Додаткова інформація

Розмір

, , , , , , , ,

Виробник

Слобожанка