Вишита сукня в українському стилі

Плаття з вишивкою

Мода на вишиті сукні постійно повертається. І сьогодні це знову один із трендових напрямків, оскільки вишивка дає широкі можливості для самовираження та пошуку свого індивідуального образу: етнічні мотиви, флористичні композиції, нетривіальна геометрія, національні образи, виконані у різній техніці – варіацій у вишивці безліч. Вишита сукня – універсальна, стильна і самодостатня річ, що не вимагає підбору додаткових аксесуарів.

Плаття з українською вишивкою

Жіночий одяг з національним колоритом – гордість колекції «Giorgio&Журавель». Наші дизайнери розробили авторську лінійку суконь, декорованих вишитими українськими орнаментами. Кожна річ по-своєму унікальна, тому що містить своє символічне навантаження. У вишитих візерунках зашифровані найважливіші у житті поняття: сім’я, любов, добробут, продовження роду. Таким чином, набуваючи сукні з українською вишивкою, ви ще й забезпечуєте собі певний захист від негативних енергій, транслюєте давні сакральні знання своєї нації.

Вишиті сукні купити

В інтернет-магазині «Giorgio&Журавель» ви знайдете великий асортимент вишитих суконь: без рукавів та з пишними ошатними рукавами, сукня в підлогу, міді, укорочені варіанти, приталені, моделі з поясом та сукні вільного крою, з однотонною та поліхромною вишивкою. Крім яскравих святкових суконь, у нас можна купити вишиванку в стриманому діловому стилі. Для наших моделей ми використовуємо лише висококласні зносостійкі натуральні матеріали. Льняні та бавовняні вишиті сукні виглядають дуже ефектно, елегантно та жіночно.
Все, що вам потрібно – вибрати модель, що сподобалася, підібрати потрібний розмір і забарвлення і пройти нескладну процедуру оформлення замовлення. Наші консультанти допоможуть підібрати найкращий варіант і дадуть відповіді на всі питання, що вас цікавлять. Ми працюємо по території всієї України та доставимо вашу сукню до будь-якого поштового відділення.