Що одягнути на день народження?

День народження – одна з найяскравіших та найулюбленіших святкових дат у році. Як одягнутись іменинниці, гостям, чоловікам, жінкам, дітям, щоб підтримати святковий настрій? Про це ви прочитаєте у статті.

Як одягнутися чоловікам?

Збираючись у гості до друзів, сучасні чоловіки зазвичай обирають звичний стиль «кежуал»: джинси, сорочка (футболка), блейзер.
Як правило, питання виникають, якщо свято (ювілей) відзначатимуть у ресторані. Як одягнутись відповідним чином? В цьому випадку вас допоможе класика: випрасовані штани, світла сорочка, піджак темних тонів, краватка. Прикрасять це вбрання гарний годинник та стильні запонки. Надягніть відповідне взуття – темні класичні туфлі.
Якщо ж молодь збирається в невеликому кафе, щоб відзначити день народження одного з товаришів, можна сміливо йти на свято у звичному повсякденному одязі.
Для відпочинку на природі, зрозуміло, одягаємося максимально неформально та зручно, одяг має бути немарким і (залежно від сезону) багатошаровим, щоб у будь-який момент легко переформатувати своє вбрання.

Як одягнутися гості?

Головне правило для дівчини, яка збирається на іменини до подруги, не затьмарити іменинницю – адже це її свято! Крім того, варто врахувати декілька нюансів.

  • Ефектна сукня, в якій ви стояли перед дзеркалом, може виявитися незручною в русі, під час танців, тому постарайтеся одягтися комфортно, щоб не поправляти постійно плічка або не смикати спідницю, що задирається.
  • Якщо іменинниця – ваша близька подруга, можна домовитися з нею та з’явитися на святі у простих довгих сукнях на підлогу. Не варто одягати на домашню вечірку «сукня принцеси» – це дещо інший формат свята.
  • Якщо ви вирішили пошити на торжество нову сукню, заздалегідь подумайте: куди ви потім зможете в ній ходити?
  • Наряд повинен вигідно відтіняти вашу індивідуальність, гармоніювати з кольором очей, волосся, сидіти по фігурі, але пам’ятайте: це не ваше свято!
  • З’явитися на іменини у джинсах та футболці – це неповага до винуватці урочистостей. Такий одяг є доречним, якщо свято вирішено провести на природі у форматі пікніка.
  • Зважайте на погоду: взимку підійдуть щільніші, тепліші тканини, влітку – легкі.

Що одягти на власний день народження?

Для жінок власний день народження – чудовий спосіб постати перед близькими, рідними, друзями у найвигіднішому світлі! Так, іменинниці – господині та цариці свята! Можна вибирати будь-яке вбрання, звичайно, відповідно до сезону.

Влітку

  • Сукня з шифону, що стружиться, створює романтичний образ. Дозвольте собі довге вбрання з шлейфом, що розвівається.
  • Тканини з натуральних волокон подарують вам комфорт і прохолоду навіть у найспекотніший день.
  • Шовкова сукня подовженого силуету легко створить святковий імідж.
  • Білий колір вбрання відтінить засмагу, виділить винуватку урочистості серед гостей.
  • Витонченій худенькій дівчині підійдуть моделі з воланами, воланами.
  • Кружева – чудовий вибір для літнього свята.

Основна вимога до літніх сукень – їхня комфортність, вільний крій. Сукня не повинна обмежувати рухів.

Взимку

У холодну пору року хочеться одягнутися максимально тепло. Як поєднати зручність та красу вбрання? Це можливо!
Для зимового дня народження вибирайте цупкі тканини для сукні: трикотаж, дайвінг, шерсть, гіпюр на теплій підкладці. У такому вбранні іменинниці буде тепло, затишно, при цьому можна вибрати цікавий силует, доповнивши стильними деталями.
Що підходить для зимового дня народження?

  • Довга трикотажна сукня.
  • Для молодої дівчини – сукні з пишною міні-спідницею.
  • З’єднання тканин різних фактур та малюнків.
  • Для клубу підійде вбрання з паєтками – блискучий, немов усипаний інеєм.

Навіть у найхолодніші зимові дні іменинниця може одягтися не лише тепло, а й ефектно!

Восени або навесні

Осіннє та весняне вбрання різняться за колірною гамою. Восени краще насичені, теплі тони: червоний, бордовий, коричневий, золотий. Навесні, на тлі природи, що прокидається, набагато приємніше бачити прозорі, світлі тони: блакитний, бежевий, бузковий, відтінки рожевого, м’ятного.
Пізньої осені та напровесні цілком підійдуть теплі зимові сукні. У вересні та травні можна зупинитися на легкій моделі, лише бажано мати під рукою шаль, кардиган, жакет на випадок прохолодного вечора.

Що одягнути жінці на день народження друга-чоловіка?

Збираючись на іменини до чоловіка, постарайтеся одягтися лаконічно, ошатно, але скромно. Підійде коктейльна сукня, шовк, трикотаж. Відверте вбрання зі спідничкою міні та декольте вибирайте тільки в тому випадку, якщо не виключаєте грайливий флірт з іменинником.
Чоловіки люблять суспільство красивих, ошатних жінок, тому постарайтеся виглядати вишукано та привабливо.

Як одягнутися на день народження, що проходить у ресторані чи кафе?

На такий захід постарайтеся зібратися особливо ретельно. Красива зачіска, доречний мейк-ап, ефектне вбрання. Постарайтеся підібрати таку сукню, в якій вам зручно танцюватиме, багато рухатися. Мерехтлива фактура, мережива, паєтки, стрази – всі ці деталі створюють особливий святковий вигляд, виглядають стильно та вишукано.
Не забудьте про відповідне взуття – туфлі, босоніжки на середньому каблучці, які дозволять багато танцювати. Якщо ноги сильно втомлюються, візьміть із собою легкі човники, балетки для того, щоб перевзутися наприкінці свята.

Як одягнутися дівчині на день народження свого хлопця?

Щоб виглядати цього дня особливо ефектно та ошатно, слід враховувати смаки та переваги свого бой-френда. Згадайте, який колір, фасон вашого вбрання особливо подобається вашій близькій людині? Йому буде приємно побачити вас у своєму улюбленому образі.
У домашній обстановці можна вдягнути ошатне плаття звичайної довжини. Якщо хочете створити більш цікавий образ, виберіть декольтованіший варіант, коротку спідницю.
І, звичайно, продумайте білизну – ефектний комплект безперечно не залишить байдужим вашого хлопця.

Що одягнути дитині на день народження?

Діти із захопленням чекають на свій день народження, адже попереду – подарунки, сюрпризи, гості! Нехай і зовнішній вигляд дитини буде святковим та незвичайним.

Що вибрати для дівчинки?

Краще вбрання для дошкільниці – сукня «принцеси». Нехай ваша дівчинка відчує себе у центрі уваги! Старші дівчата люблять сукні оригінальних фасонів можна принтами, ошатні спіднички і блузки. Обов’язково запитайте свою дівчинку, як їй хочеться виглядати цього дня.

Що вибрати для хлопчика?

Маленький винуватець свята чудово виглядає у штанах, широких підтяжках, яскравій сорочці. Можна надіти світлу сорочку та краватку-метелика для юного джентльмена. А якщо формат свята передбачає ще й активні розваги, підготуйте змінний костюм вільного крою у спортивному стилі. Старші хлопчики одягаються стильніше і модніше – зі школярами важливо радитися, дізнаватися заздалегідь, що саме їм хочеться одягти цього урочистого дня.

День народження у розважальному центрі

Зазвичай такий формат передбачає рухливі ігри, конкурси, використання атракціонів. Для такого свята підійде спортивний стиль одягу. Для дівчинки – футболка, туніка, легінси, спортивні штани. Хлопчикам – джинси, трикотажні бриджі, шорти, футболки. Знадобиться змінне взуття та шкарпетки.

Найперший день народження: як одягнути дитину?

Для крихти ідеальним буде вбрання з натуральних тканин, гіпоалергенне, безпечне, красиве. Для дівчинки – ошатне бавовняне плаття, пов’язка для волосся. Хлопчик відмінно виглядатиме в ошатному трикотажному костюмі, доповненому стильним аксесуаром (метелик, маленька краватка).