Домашній текстиль у питаннях, відповідях та прикладах

Що таке домашній текстиль?

Це речі, які купуються не тільки для практичних цілей, але і для створення особливої індивідуальної атмосфери вашого будинку, затишку та настрою, що імпонує саме вам. Домашній текстиль додає завершальні штрихи та стильні акценти в інтер’єр квартири. Він може бути універсальним повсякденним чи сезонним та тематичним, святковим.
Що входить до домашнього текстилю? Це постільна білизна, покривала та пледи, це кухонні рушники, прихватки, скатертини, серветки та доріжки на стіл, чохли для пляшок, рушники.

Як вибрати домашній текстиль?

Головні критерії – функціональне призначення та естетична цінність. Зрозуміло, ці предмети повинні гармонійно вписуватись у загальний вигляд приміщення. Продумайте загальну концепцію, перш ніж переходити до покупок. У каталозі текстилю ви знайдете як окремі речі, так і цілі інтер’єрні комплекти.
Тканини: рекомендуємо віддавати перевагу натуральним матеріалам. Бавовна, льон або бязь добре пропускають повітря, вбирають і віддають воду, а льон має ще й бактерицидні властивості, що робить таку постільну білизну дуже гігієнічною. Так, якісний текстиль коштує дорожче, але й прослужить він набагато довше.

Де купити домашній текстиль?

В інтернет-магазині «Giorgio&Журавель» ви знайдете великий каталог текстилю для дому. Асортимент різноманітний: широкий модельний ряд, великий вибір кольорів та розмірів, лише натуральні тканини, оригінальні дизайнерські рішення в українському національному стилі, етнічні мотиви. Оформити замовлення дуже просто: вибираєте вироби, що сподобалися, проходьте просту процедуру оформлення замовлення, у разі потреби можна поставити будь-яке питання нашим консультантам – гарантуємо швидкий зворотний зв’язок. Оплата здійснюється карткою або післяплатою. Ми працюємо не тільки в роздріб, а й оптом. Надсилаємо товар до будь-якого поштового відділення України.
https://giorgio.ua/opt/ – інформація для оптових покупців.