Чоловічий одяг в українському стилі від ТМ Журавель

Здавна наші предки надавали вишиванкам особливого значення, зашифровуючи в них накопичене століттями знання про будову світобудови, про свої вірування, про сакральне значення національного орнаменту. На чоловічих сорочках вишивалися символічні візерунки, які приваблювали світлу сонячну енергію, зміцнювали силу духу, захищали свого господаря від ворогів, темних сил, поганого ока та інших неприємностей.
Сьогодні вишиванка це не лише символ патріотизму. Дедалі частіше українська етнічна вишивка зустрічається у колекціях світових будинків моди – ми спостерігаємо справжній ренесанс в історії вишиванки. Трансформувалися фасони, варіювалися тканини та колористика, але незмінним залишився глибинний зміст, закладений у вишиванку: це не просто предмет гардеробу, а справжній культурний феномен, що відображає ментальність та розвиток вишитого мистецтва України.

Чоловічі вишиванки

Чоловік у вишиванці виглядає незмінно актуально, стильно та унікально – це завжди уособлення сили духу та мужності.
Надихнувшись рідною культурою, дизайнери Giorgio&Журавель (Харків) створили авторську колекцію чоловічих вишиванок, що відрізняється величезним асортиментом, різноманітністю орнаментів, кольоровими рішеннями та фасонами. У нашому інтернет-магазині ви знайдете вишиванки на будь-який смак та розмір: повсякденні та стримані, елегантні, ошатні, з довгим та коротким рукавом тощо. Вишиванки від «Giorgio&Журавель» шиються з високоякісних натуральних тканин, таких як льон, бавовна, поплін, шовк. Такі матеріали добре пропускають повітря, регулюють теплообмінні процеси, добре переносять прання. Для літньої пори найкращий вибір бавовняних вишиванок з коротким рукавом, для урочистостей рекомендуємо розглянути шовкові сорочки. Для повсякденного використання підійдуть вишиванки з тонкої джинсової тканини, які ідеально поєднуються з будь-якими брюками і джинсами.

Якість наших вишиванок гарантовано висока, моделі винятково комфортні і при цьому кожна річ унікальна. Ми працюємо по території всієї України, продаємо одяг оптом та в роздріб. Доставка товару здійснюється у найкоротші терміни у будь-яке поштове відділення.